SC NIKART DRAGON SRL. garantează rambursarea integrală a prețului conform prevederilor acestor Termeni și condiții cu condiția ca fiecare dintre produsele in discuție să fie returnate în aceeași stare în care erau la primire (fără a prezenta deteriorări, spălări, modificări ș.a.) și prezentând etichete intacte.
Dacă doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne notificați despre aceasta utilizând datele de contact din acești Termeni și condiții; vă rugăm să introduceți produsul respectiv într-un colet care va fi expediat către noi, la adresa precizată în acești termeni și condiții și vă rugăm să vă asigurați că acesta îndeplinește condițiile pentru a fi returnat, conform celor de mai sus.
RETURUL PRODUSULUI VA FI SUPORTAT DE CLIENT CU ACEEAȘI FIRMĂ DE CURIERAT.
De îndată ce recepționăm produsele obiect al returului, vă vom informa despre aceasta utilizând datele de contact pe care ni le-ați pus la dispoziție, confirmându-vă despre acest fapt.
Contravaloarea produselor va fi returnată prin transfer bancar, iar pentru plățile pe care le-ați efectuat utilizând metoda de plată numerar la livrare, va rugam să ne precizați datele bancare pe care le putem folosi în vederea efectuării rambursării.