LIVRARE

 

LIVRAREA coletelor se face prin platforma  ALLPACKA

 

COLETELE  NU  SE  LIVREAZĂ  SÂMBĂTĂ

 

Modalități de plată


Ramburs– plătești produsele la livrare

Online cu card bancar prin VIVA WALLET

 

 

 Modalități de livrare

Termenul de procesare a comenzii este in medie 1 – 2 zile lucrătoare și reprezintă perioada din momentul înregistrării comenzii în magazinul online până în momentul în care aceasta este expediată. În ziua în care comanda dvs. este predată firmei de Curierat veți primi un email prin care este confirmată expedierea comenzii dvs.

 

  • În cazul clienților care au făcut o comandă și nu au ridicat-o de la firma de curierat sau au refuzat primirea acesteia de la Curier, la comanda următoare plata se face numai în avans, prin transfer bancar. În cazul când clientul nu dorește să efectueze plata în avans, comanda va fi anulată.
    Ne rezervăm dreptul de a înceta colaborarea cu persoanele care nu au ridicat coletele trimise de noi, sau clienții cu care am avut o colaborare sau comunicare defectuoasă.

 

 

Pentru comenzile lansate de Vineri ora 14.00 și până Luni dimineața ora 09.00 - acestea se vor procesa în ordinea sosirii acestora începând de Luni.  Zilele de weekend nu se calculează, întrucât nu se lucrează la comenzi sâmbătă și duminică.

Excepție fac Zilele de Sărbătoare sau libere legale în care firmele de Curierat Rapid nu trimit comenzi. În aceste zile, se mai poate întârzia livrarea.

Dacă lansați 2 comenzi și doriți cumularea acestora, vă rugăm sunați și specificați !!! Nu putem ști, mai ales că sunt mai multe persoane care coletează și facturează, dacă cineva mai are încă 1 comandă sau mai multe.  Astfel se achită 2 sau mai multe taxe de transport.

Dacă doriți să mai adăugați un produs sau să anulați comanda VĂ RUGĂM SUNAȚI  în timp util!

Dacă 1 produs unicat - este comandat  de către 2 clienți, prioritate are primul care a lansat primul comanda, celuilalt oferindu-i-se un alt produs asemănător sau trimiterea comenzii fără produsul respectiv, în urma discuției telefonice.

Stocul se actualizează la câteva zile, astfel în magazin se poate să nu găsiți un produs la un moment dat. 

În cazul în care un produs este returnat (în termenul legal de 14 zile),    transportul de retur este suportat de către client. 

 

Probleme transport :  Firmele de curierat, partenere Allpacka au un contract  de livrare colete.

NU vă supărați pe noi, dacă un anumit șofer nu livrează la timp, sau nu se comportă cum trebuie. Ne sunați, facem sesizare către firma respectivă de transport.  Încercăm să rezolvăm orice problemă este. Aveți în vedere faptul că: din momentul predării coletului, NU mai depinde de noi livrarea. Ne cerem scuze anticipat, în numele lor, chiar dacă sperăm că ați înțeles, că aici noi Unicornul.com, NU avem nici o vină.

Pe noi să vă suparați, dacă se greșește la comanda de bijuterii; aici NOI rezolvăm imediat orice incovenient. Nu pentru un serviciu exterior, care nu ne aparține.Livrăm și în afara României. Plata se va face în avans prin transfer bancar.  Legat de costul transportului  acesta variază în funcție de țara din care se face comanda și firma de transport. Veți fi informat exact după ce avem detaliile de adresă, greutate etc.  Vă mulțumim pentru înțelegere !!!


Informații comandă:


           În contul dvs. puteți urmări procesul în care se află o comandă pe întreaga perioadă de la plasare până la livrare (statusul comenzii). Veți primi de asemenea e-mail când comanda dvs. este expediată de către noi, în care veți primi un număr de urmărire al coletului (awb) cu care puteți verifica online traseul coletului.
Comenzile sunt expediate în ordinea sosirii lor. Vă mulțumim pentru înțelegere.

În momentul plasării unei comenzi trebuie să fiți disponibil pentru a o primi, magazinul Unicornul.com nu rezervă produsele, comenzile se trimit imediat după pregătirea lor.